Till startsidan

Sista Juli var det trav på Bergsåker; Pastora Quo Vadis var ute i ett långlopp fick ett lopp i 2-3e utvändigt och var 7a i mål. O.M. Annie Marje debuterade för oss i ett P-21 lopp. Hon galopperade i starten och fick springa med några längder bakom fältet. I sista sväng fick hon springa på och avslutade vasst till en 4e plats via ett snabbt upplopp.
I helgen var det V-75 i Rättvik och Special One O.K. deltog i Sommarmontéfinal. Han galopperade efter 100m och reparerade sen bra till sista pengen på nya rekordet 16,3m.
Idag har Solänget kört lunchtrav: O.M. Annie Marje var ute i ett långlopp. Hon fick en massa strul på vägen med tröga o galopperande hästar framför sig och var 5a i mål. Lundås Emil var 7a i mål efter en resa i rygg ledaren.

Stallnytt

2019-03-10

I onsdags var det lunchtrav på Bergsåker. O.M.Annie Marje och Scarpetta deltog i samma lopp. Scarpetta snabbstartade och fick dödens i ett lopp där favoriten fick bestämma i ledningen. Han höll bra till ettt 2a pris. Maja sladdade bak i kön och galopperade i sista sväng.

2019-03-03

Förra helgen var det V-75 på Bergsåker och 5 hästar deltog med dåligt resultat; Lauren Bacall satt långt bak i kön i ett lärlingslopp och gick invändigt i sista sväng - hon gick starkt hela vägen in och var 5a i mål. Okalani Grazia var ute o samma lopp, hon blev störd på sista bortre långsidan och galopperade sen i sista sväng. Texan Rose fick en perfekt resa i 3e invändigt men tröttnade - sjuk. Scarpetta hamnade långt bak i ett långlopp i lågt tempo han var 6a i mål. O.M.Annie Marje fick dödens i ett lopp över 3000m........
I fredags gick Ulvsåsen och Ulvsås Philip banjobb 45/2600m.
Denna vecka är det sportlov och jag åker med familjen till Vemdalen. Tirre och Cajsa håller ställningarna.

Läs allt i stallnytt

Copyright 2019 - Stall Anders Wallin AB
Hästskovägen 7 - 857 51 Sundsvall
Telefon: 070-315 22 82