Till startsidan

Vårt koncept


Personalen erhåller 5% av stallets inkörda pengar. Framgång ska belönas och detta stimulerar givetvis till stort engagemang. 
Hästägaren vet vad det kostar, inga överraskningar på fakturorna.
Hästägaren får välja kusk vid tävling.
Hästarna transporteras i vår egen Hästbil vilket innebär kortare restid och minskad infektionsrisk.

Träningsupplägg

Starthästarna tränar två gånger i veckan: måndagar och fredagar.
Unghästarna tränar tre gånger i veckan: måndag, onsdag och fredag.
Övriga dagar gäller återhämtning och avkoppling i hage.

En till två gånger per vecka kommer vår veterinär ut till gården. Vid behov remitteras hästarna vidare till klinik.


Träningspriser

Treåriga och äldre: 350 kr per dygn
Unghästar: 300 kr per dygn
Konvalescens: 200 kr per dygn vid konvalescens längre än en månad
Procent: 15% på inkörda pengar
Ingår: Traktamenten, utselningsavgifter, skoning och transport vid snabbjobb.
Tillkommer: Hästens eventuella personliga saker som t.ex. grimma och täcke. Transport till tävling och veterinärkostnad.

Stallnytt

2018-05-17

I Söndags var det breddlopp på Dannero och O.M.Annie Marje deltog med Ingvar Nyberg i vagnen. Maja fick en resa i 4e utvändigt och var 6a i mål.
Igår var det V-86 på Bergsåker, Texan Rose var ute i ett 4-åringslopp. Hon var snabb ut och fick dödens som sen blev 2a utvändigt. I sista sväng var ryggen trött och Texan drogs bakåt. Oplacerad. Scarpetta var ute i ett långlopp, från sitt springspår fick han överta ledningen och drog sen i hårt tempo med storfavoriten utvändigt. In i sista sväng fick han ge sig men var 4a i mål på finfina rekordet 14,4l.
Idag startade Västerboblackmoney i ett lopp på Hagmyrens lunchtrav. Petter serverades en resa i 3e utvändigt och fick dra tåget i 3e spår det sista halvvarvet. Han var 5a i mål.

2018-05-06

Dannero travet körde lunchtrav den 27/4. O.M.Annie Marje årsdebuterade i ett sprinterlopp med Ulf Eriksson i vagnen. Hon serverades ett lopp i 3e invändigt, tråcklades ut i sista sväng och gick starkt hela vägen in. Hon var 4a i mål på finfina tangerat rekord 13.5ak.
Hagmyren körde trav 29/4 och Västerboblackmoney var ute i ett kortlopp med voltstart med Kent Åkerlund i vagnen. "Petter" serverades ett perfekt lopp i 3e utvändigt, fick gå med i rygg in på upploppet och var 2a i mål, slagen med ett huvud,  på nya rekordet 13.9k.
1a Maj körde Bergsåker V-75 och Scarpetta deltog i ett 4-åringslopp på kupongen med Kaj Widell i vagnen. "Leffe" var 5a i mål efter en mestadels utvändig resa nere i kön på en regntung bana.
Idag körde Hagmyren breddlopp och Texan Rose deltog med Eirin Bolme (ersatte en sjuk Mari) i vagnen. Eirin körde till ledningen, fick tryck av den i dödens som sen övertog 500m kvar. Texan kämpade på bra och var 3a i mål på nya rekordet 15.8m.

Läs allt i stallnytt

Copyright 2018 - Stall Anders Wallin AB
Hästskovägen 7 - 857 51 Sundsvall
Telefon: 070-315 22 82