Till startsidan

Stallnytt

2016-10-24

"Svarte Petter" vann på Bergsåker!

Igår kördes breddlopp på Bergsåker. Västerboblackmoney (alias Svarte Petter) startade med Jimmy Jonsson i vagnen. Ekipaget tog lätt han om ledningen och vann sen lätt trots lite tryck under vägen. Segertiden var finfina 14.1am vilket var nytt rekord.
Eli´s Surprice har gått hem till tränaren Diederik Meilink, Moprinsen som blev halt från sin gamla skada igen har gått ur träning.
Travveckan i övrigt har gått i moll; Ina Hall - galopp i första sväng o utgick, Magaldi - oplacerad från 2a utvändigt, From Heaven High - galopp i första sväng - utgick, Namit Southwind oplacerad i Klass I försök.

Stallnytt

2019-03-10

I onsdags var det lunchtrav på Bergsåker. O.M.Annie Marje och Scarpetta deltog i samma lopp. Scarpetta snabbstartade och fick dödens i ett lopp där favoriten fick bestämma i ledningen. Han höll bra till ettt 2a pris. Maja sladdade bak i kön och galopperade i sista sväng.

2019-03-03

Förra helgen var det V-75 på Bergsåker och 5 hästar deltog med dåligt resultat; Lauren Bacall satt långt bak i kön i ett lärlingslopp och gick invändigt i sista sväng - hon gick starkt hela vägen in och var 5a i mål. Okalani Grazia var ute o samma lopp, hon blev störd på sista bortre långsidan och galopperade sen i sista sväng. Texan Rose fick en perfekt resa i 3e invändigt men tröttnade - sjuk. Scarpetta hamnade långt bak i ett långlopp i lågt tempo han var 6a i mål. O.M.Annie Marje fick dödens i ett lopp över 3000m........
I fredags gick Ulvsåsen och Ulvsås Philip banjobb 45/2600m.
Denna vecka är det sportlov och jag åker med familjen till Vemdalen. Tirre och Cajsa håller ställningarna.

Läs allt i stallnytt

Copyright 2019 - Stall Anders Wallin AB
Hästskovägen 7 - 857 51 Sundsvall
Telefon: 070-315 22 82