Till startsidan

Stallnytt

2018-09-02

Lauren Bacall vann på Bollnäs!

I fredags var det V-64 på Bollnäs och vi deltog med 2 hästar; Texan Rose var ute i ett 4-åringslopp. Efter en snabb inledning till spets släppte hon ledningen. Tempot var hårt och hon tapapde till slut - första utan. Lauren Bacall var ute i ett lopp med 15 bakom bilen - hon hade spår 14. Lauren fick ett lopp ned i kön, gick med i anfall varvet kvar och hann dit på linjen. Hon vann med ett huvud. Ulf Eriksson körde. Vi gratulerar ägargänget bakom Lauren Bacall!
I fredags jobbade Mari sin sista dag hos Stall Wallin. Vi tackar Mari för hennes väl utförda arbete och önskar henne Lycka Till i framtiden!

Stallnytt

2019-03-10

I onsdags var det lunchtrav på Bergsåker. O.M.Annie Marje och Scarpetta deltog i samma lopp. Scarpetta snabbstartade och fick dödens i ett lopp där favoriten fick bestämma i ledningen. Han höll bra till ettt 2a pris. Maja sladdade bak i kön och galopperade i sista sväng.

2019-03-03

Förra helgen var det V-75 på Bergsåker och 5 hästar deltog med dåligt resultat; Lauren Bacall satt långt bak i kön i ett lärlingslopp och gick invändigt i sista sväng - hon gick starkt hela vägen in och var 5a i mål. Okalani Grazia var ute o samma lopp, hon blev störd på sista bortre långsidan och galopperade sen i sista sväng. Texan Rose fick en perfekt resa i 3e invändigt men tröttnade - sjuk. Scarpetta hamnade långt bak i ett långlopp i lågt tempo han var 6a i mål. O.M.Annie Marje fick dödens i ett lopp över 3000m........
I fredags gick Ulvsåsen och Ulvsås Philip banjobb 45/2600m.
Denna vecka är det sportlov och jag åker med familjen till Vemdalen. Tirre och Cajsa håller ställningarna.

Läs allt i stallnytt

Copyright 2019 - Stall Anders Wallin AB
Hästskovägen 7 - 857 51 Sundsvall
Telefon: 070-315 22 82