Till startsidan

Stallnytt

2014-09-28

Vi har flyttat!!

Nu har flyttlasset gått till Volmsta Gård. Alla hästar kördes över idag - söndag. På Volmsta finns utomordentliga träningsmöjligheter med en rakbana, 2 långa backar och en kuperad slinga på ca 7 km. På gården driver Gun en hästklinik som är öppen 2-3 dagar per vecka. Från början av Oktober skall Anna-Karin Jonsson (svärdotter till Alf Jonsson och fru till Jimmy Jonsson) börja jobba hos Stall Wallin. Anna-Karin är en rutinerad lärling som jobbat bla hos Ulf Ohlsson och Ingemar Söderberg. Hon är rutinerad både som kusk och montéryttare. Pga av ökade hyreskostnader kommer träningsavgifterna att höjas med 10 kr per dag fr o m 1 Oktober. Välkomna till Volmsta Gård! Kaffepannan står på.

Stallnytt

2018-05-17

I Söndags var det breddlopp på Dannero och O.M.Annie Marje deltog med Ingvar Nyberg i vagnen. Maja fick en resa i 4e utvändigt och var 6a i mål.
Igår var det V-86 på Bergsåker, Texan Rose var ute i ett 4-åringslopp. Hon var snabb ut och fick dödens som sen blev 2a utvändigt. I sista sväng var ryggen trött och Texan drogs bakåt. Oplacerad. Scarpetta var ute i ett långlopp, från sitt springspår fick han överta ledningen och drog sen i hårt tempo med storfavoriten utvändigt. In i sista sväng fick han ge sig men var 4a i mål på finfina rekordet 14,4l.
Idag startade Västerboblackmoney i ett lopp på Hagmyrens lunchtrav. Petter serverades en resa i 3e utvändigt och fick dra tåget i 3e spår det sista halvvarvet. Han var 5a i mål.

2018-05-06

Dannero travet körde lunchtrav den 27/4. O.M.Annie Marje årsdebuterade i ett sprinterlopp med Ulf Eriksson i vagnen. Hon serverades ett lopp i 3e invändigt, tråcklades ut i sista sväng och gick starkt hela vägen in. Hon var 4a i mål på finfina tangerat rekord 13.5ak.
Hagmyren körde trav 29/4 och Västerboblackmoney var ute i ett kortlopp med voltstart med Kent Åkerlund i vagnen. "Petter" serverades ett perfekt lopp i 3e utvändigt, fick gå med i rygg in på upploppet och var 2a i mål, slagen med ett huvud,  på nya rekordet 13.9k.
1a Maj körde Bergsåker V-75 och Scarpetta deltog i ett 4-åringslopp på kupongen med Kaj Widell i vagnen. "Leffe" var 5a i mål efter en mestadels utvändig resa nere i kön på en regntung bana.
Idag körde Hagmyren breddlopp och Texan Rose deltog med Eirin Bolme (ersatte en sjuk Mari) i vagnen. Eirin körde till ledningen, fick tryck av den i dödens som sen övertog 500m kvar. Texan kämpade på bra och var 3a i mål på nya rekordet 15.8m.

Läs allt i stallnytt

Copyright 2018 - Stall Anders Wallin AB
Hästskovägen 7 - 857 51 Sundsvall
Telefon: 070-315 22 82